Belderink & Zn sinds 1932

EEN GRONDIGE EN DEGELIJKE AANPAK

Ons werk gaat verder dan alleen het uitvoeren van schilderwerkzaamheden op kwalitatief hoog niveau. Het begint bij Belderink & Zn. met goede voorlichting en advies, verantwoorde materiaalkeuze en daar waar mogelijk kostenbesparing.

ONDERHOUDSPLANNING

Naast de reguliere werkzaamheden hebben wij onze activiteiten uitgebreid met het geven van onderhoudsadviezen, opstellen van onderhoudsplanningen (meerjarenplanningen) en het uitvoeren van hout- en betonrenovatie. Dit extra stuk maatwerk maakt het onderhoud voor uw pand inzichtelijk waardoor achterstallige problematiek uitblijft. We komen graag bij u langs voor een eerste onderhoudsadvies, bel ons gerust voor afspraak.

Belderink

Renovatie of energie besparen?

Vochtige ruimtes? Onderdelen schilderen die erg warm worden? Zijn kozijnen of beton aan renovatie toe? Energie besparen door nieuwe beglazing of witte dakcoating? Dit soort specialistische vragen moeten met de juiste kennis en expertise behandeld worden. Wij hebben dit in huis en kunnen u helpen bij de keuze voor het juiste product en behandeling. Uitgangspunt is resultaatgericht (samen) werken.

Belderink