Belderink & Zn sinds 1932

Uw interieur schilderen, lakken, behangen... of...

Dat we kunnen schilderen mag duidelijk zijn. Daarnaast kunnen we ons vakmanschap inzetten om uw interieurplannen uit te voeren; denk aan behangen of het spuiten van meubels of keuken. Hierbij wordt gekeken naar het huidige of nieuwe meubilair, uw interieur accessoires en uw wensen.

KWALITEIT EN ACTUELE KENNIS

Door middel van een kleur- en materiaaladvies laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn voor uw interieur. Belderink & Zn heeft een ruim assortiment aan professionele verf en soorten wandbekleding. Zo zijn onze medewerkers bijvoorbeeld opgeleid bij Ressource. Bij de foto's vindt u enkele voorbeeldfoto's van deze technieken toegepast in ons kantoor. Wilt u de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk zelf doen? Ook dat is mogelijk.

HULP BIJ KLEURADVIES EN INRICHTING

Loopt u met ideeën om uw interieur aan te pakken maar komt u er niet uit? Wij kunnen u daarin adviseren of afhankelijk van de vraag doorverwijzen naar een van onze relaties.

De vakmensen van Belderink gaan graag aan de slag om het interieurplan vakkundig en met zo min mogelijk overlast uit te voeren.