Belderink & Zn sinds 1932

Kennis, vakmanschap en klantgerichtheid

Naast de reguliere werkzaamheden op gebied van schilder-, glas-, behang- en spuitwerkzaamheden hebben wij onze activiteiten uitgebreid met het geven van onderhoudsadviezen, opstellen van onderhoudsplanningen (meerjarenplanningen) en het uitvoeren van hout- en betonrenovatie.

Belderink & Zn richt zich op vaste klanten, prijs – kwaliteit verhouding is hier het belangrijkste uitgangspunt. Doelstelling is de huidige klanten optimaal te bedienen en werkzekerheid voor de nabije toekomst. Kennis, vakmanschap en klantgerichtheid zijn hierbij de kernwoorden. Onder de, veelal vaste, klanten bevinden zich particulieren, bedrijven, gemeentes, woningbouwvereniging, institutionele beleggers, bouwbedrijven, architecten, landgoederen, Defensie, VvE’s en instellingen.

Belderink

Meesterschilders sinds 1932

In 1932 is het schildersbedrijf Joh. Belderink opgericht door Johan Belderink (overleden 1986). Het was een kritische tijd om te beginnen gezien de economische crisis, maar Johan Belderink was een hardwerkende vakman en de eerste generatie Belderink. Na opnieuw een moeizame periode in de tweede wereldoorlog begonnen in de jaren hierna de vooruitzichten te verbeteren. Oorspronkelijke activiteiten waren schilder-, glas- en behangwerkzaamheden.

Belderink