Belderink & Zn sinds 1932

Renovatie van houtwerk of beton

De huisvesting van uw bedrijf is letterlijk de basis van uw onderneming. Als er sporen van schade of slecht onderhoud in deze basis zitten is uw pand kwetsbaar. Belderink & Zn houdt uw basis graag solide middels de verschillende diensten die we bieden, we denken hier graag in mee.

KOZIJNRENOVATIE, PAK HOUTROT AAN

Vertonen uw kozijnen sporen van houtrot? Onderneem dan actie. Houtrot kan ontstaan door een slechte conditie van het schilderwerk, openstaande kitranden of een slechte ventilatie van uw woning. Door het schilderwerk goed te onderhouden voorkomt u problemen zoals houtrot. Wordt er toch houtrot gevonden, dan kunnen wij uw kozijnen op vakkundige wijze herstellen. Uw houtwerk ziet er daarna weer als nieuw uit en vervolgschade wordt voorkomen. Naast kozijnrenovatie kan Belderink & Zn ook deuren, ramen, hang- en sluitwerk en plafonds vervangen.

BETONRENOVATIE, CONSTRUCTIEF HERSTEL

Afhankelijk van de betonschade zal er handmatig herstel nodig zijn of machinaal. Per project wordt gekeken wat de beste manier is om het beton te herstellen. Bij betonherstel kunt u vertrouwen op onze vakkennis en ervaring waarbij wij op secure wijze met de beste middelen verdere schade voorkomen.