Belderink & Zn sinds 1932

Herstel van kozijnen of betonwerk aan uw huis

Sporen van schade of slecht onderhoud aan uw huis creëren waardevermindering maar maken vaak ook inbreuk op het woonplezier. Belderink & Zn biedt verschillende diensten om uw huis weer up to date te maken.

PAK HOUTROT in HOUTWERK AAN

Vertonen uw kozijnen sporen van houtrot? Onderneem dan actie. Houtrot kan ontstaan door een slechte conditie van het schilderwerk, openstaande kitranden of een slechte ventilatie van uw woning. Door het schilderwerk goed te onderhouden voorkomt u problemen zoals houtrot. Wordt er toch houtrot gevonden, dan kunnen wij uw kozijnen op vakkundige wijze herstellen, de zogenoemde renovatie. Uw houtwerk ziet er daarna weer als nieuw uit en verdere houtrot wordt voorkomen. Naast kozijnrenovatie kan Belderink & Zn ook deuren, ramen, hang- en sluitwerk en plafonds vervangen.

BETONRENOVATIE, HERSTEL EN BESCHERMING

Afhankelijk van de betonschade zal er handmatig herstel nodig zijn of machinaal. Per project wordt gekeken wat de beste manier is om het beton te herstellen. Bij betonherstel kunt u vertrouwen op onze vakkennis en ervaring waarbij wij op secure wijze met de beste middelen verdere schade voorkomen.