Onderhoud

Voor het duurzaam behoud van uw vastgoed is vakkundig onderhoud van groot belang. Want met het juiste onderhoud voorkomt u problemen, verbetert u de kwaliteit van uw pand en blijft uw pand ook op de lange termijn in goede conditie. Met onze kennis en jarenlange ervaring bent u zeker van een gedegen, toekomstbestendig advies, van kwaliteit, visie én vakmanschap.

 

Bouwkundig onderhoud

Onderhoud

Bouwkundig onderhoud

Wij leveren meer dan schilderwerk op hoog niveau. Ons werk start met goede voorlichting, advies over verantwoord materiaalgebruik en waar mogelijk over kostenbesparing. Daarnaast verzorgen wij (meerjaren)onderhoudsadviezen en -planningen en voeren wij hout- en betonrenovaties uit. Dit maatwerk maakt voor u het onderhoud en de kosten inzichtelijk en u voorkomt achterstallig onderhoud. Kortom: vakkundig onderhoud zoals u dat wilt, nu én in de toekomst.

 

 

RGVO/RGS

RGVO/RGS

RGVO/RGS

Een vastgoedeigenaar wil continu inzicht in de onderhoudskosten en een overeengekomen kwaliteitsniveau voor zijn vastgoed; functioneel, esthetisch en technisch. ResultaatGericht VastgoedOnderhoud (RGVO) is hiervoor de meest innovatieve manier. Door RGVO en RGS (ResultaatGericht Samenwerken) neemt Belderink het technisch beheer uit handen van vastgoedeigenaren, gemeenten en woningcorporaties. Naast het gewenste resultaat leidt dit tot helderheid in kosten voor de lange termijn.