Samen sterk in Twente

 

We doen het samen!

Belderink is een echt familiebedrijf. Het familiaire karakter heeft een grote invloed op de ontwikkeling en de cultuur in het bedrijf. Werken vanuit een langetermijnvisie en de ondernemersmentaliteit zijn eigenschappen die ons schildersbedrijf kenmerken. De saamhorigheid is groot. Een stabiele en vitale onderneming is ons uitgangspunt.

Dat teamgevoel is voor alle mensen binnen ons bedrijf net zo vanzelfsprekend als het leveren van vakmanschap en kwaliteit. Met onze veertig ervaren vaklieden vinden wij het belangrijk - net als onze klanten, relaties en opdrachtgevers - een bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Ieder dag opnieuw. Voor elkaar én met elkaar!

 

Ook meedoen? Bel ons!

We doen het samen

 

 

Over ons


De historie van Belderink

In 1932 is het schildersbedrijf Joh. Belderink opgericht door Johan Belderink. Als eerste generatie startte hij in een lastige tijd van economische crisis, maar Johan Belderink was een hardwerkende vakman en zette door.

Ook een tweede moeilijke periode in de Tweede Wereldoorlog overleefde het bedrijf. In de jaren daarna verbeterden de vooruitzichten. De oorspronkelijke activiteiten waren schilder-, glas en behangwerkzaamheden. Werk dat de huidige derde generatie nog iedere dag met plezier, vakmanschap en kwaliteit uitvoert.

 

PSO 30+ certificaat

Belderink Schildersbedrijf Vastgoedonderhoud heeft de hoogste trede op de PSO-Prestatieladder Als bedrijf voldoen ze aan de eisen van de PSO-Trede 3 én de PSO 30+ en zijn hiermee koploper op het gebied van inclusief werkgeverschap.

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidspositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen wij vanuit Belderink door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen.

 

 

Vestigingen

Belderink & Zn.

 

Belderink & Zn.

De roots van ons familiebedrijf liggen in Oldenzaal. Het familiaire karakter kenmerkt ons bedrijf en onze mensen. Door onze jarenlange ervaring staat ons team garant voor vakmanschap, kwaliteit, stabiliteit, vitaliteit en een grote mate van sociale betrokkenheid.

Belderink Midden Twente

 

Belderink Midden Twente

Met ruim 40 jaar ervaring in huis op het gebied van schilderwerk en onderhoud bedienen we de particulieren en zakelijke markt in Twente. De vestiging is voorzien van een kantoor en ruime werkplaats met eigen spuitcabine.