Schilderwerk

Zit uw woning of pand goed in de verf? Dat is belangrijk. Voor een fraaie uitstraling, behoud en bescherming. Bovendien verhoogt u de waarde van uw pand. Maar duurzaam schilderwerk is niet vanzelfsprekend. Een goed technisch advies is essentieel. Én het juiste verfsysteem. Natuurlijk kiezen wij daarbij voor kwaliteitsproducten en kennen wij de voorschriften voor het beste gebruik.

 

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

De mogelijkheden in kleur en materiaal zijn eindeloos. Dat blijkt uit ons ruime assortiment professionele verf. Maar wat past bij u en uw interieur? Laat u inspireren en adviseren.

 

 

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Duurzaam buitenschilderwerk is een must voor ieder huis of bedrijfspand. Daar komt veel bij kijken. Belderink beheerst de technieken en het juiste verfsysteem. Ons advies is dé perfecte basis.

 

 

Behang

Behang

Behang

Onze collectie wandbekleding is enorm veelzijdig. Bekijk de mogelijkheden en creëer met mooi behang precies die sfeer die ú wilt. Van klassiek of landelijk tot fris en modern.

 

 

Beglazing

Beglazing

Beglazing

Welke glassoort geeft welk effect? Wij geven vaktechnisch advies, leveren en plaatsen diverse soorten glas. Bovendien is de afwerking, het kitten en aflakken is bij ons in professionele handen.

 

 

Spuiten

Spuiten

Spuiten

Een keuken, radiator, meubel of deur spuiten? Mogelijkheden volop. Onze vakmannen spuiten op locatie of in onze eigen spuitinrichting in de werkplaats. Altijd het juiste effect.